Процедури

Подмладяване с аблативен СО2 лазерен рисърфисинг - FasetLift™

Лазерният рисърфисинг е аблативна фракционирана лазерна процедура и до този момент е най-ефективният метод за подмладяване на лицето, шията и деколтето. Успешно се повлияват стрии, постхирургични, посттравматични белези и такива от изгаряния или прекарано акне. Лазерният рисърфисинг може да бъде повърхностен и дълбок. Терминът аблативен показва, че лазерният лъч прониква в слоевете на кожата, нарушавайки нейната цялост като я перфорира в множество микроканали. В зависимост от енергийната плътност дълбочината на аблация може да варира от горните епидермални слоеве до слоевете на дермата. Терминът "фракциониран" означава, че излъчването на лазера става на порции и с помощта на сканираща приставка върху кожата се нанасят аблативни микро-перфорационни канали, в които слоевете на кожата се изпаряват. Тези микроканали се нанасят с определена плътност, последователност и интензивност.

Тази лазерна процедура протича по определен протокол и изисква пациентът да бъде запознат детайлно с протичането на възстановителния процес и с възможните странични ефекти. ПОДПИСВАНЕТО НА ИНФОРМИРАНО СЪГЛАСИЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.

Брошура за пациента Клиничен портокол за провеждане на процедурата Информирано съгласие


FASETlift ™ ФАСЕТлифт™ – Фракционирана Аблативна Структуро Естетизираща Терапия. Процедурата премахва фините линии бръчките и еластозата (отпускането), подмладява и обновява структурата на кожата на лицето шията и деколтето.
Фасетлифт е запазена марка на Д-р Юлиян Пенев и представлява подмладяваща лазерна аблативна фракционирана процедура с оптимизирани параметри и ноухау за ултимативно подмладяване на лицето в един или два сеанса.


Befor and After


Лазерно подмладяване на кожата с отстраняване на всички патологични формации

Когато върху кожата на лицето и откритите части на тялото има различни и множествени промени от съдов, пигментен и пролиферативен характер, това се асоциира със запуснатост и по-стар изглед. Генезата на тези несъвършенства е фотоувреда, различни вирусни инфекции и травматични белези. Ефективното им нехирургично отстраняване в един или два сеанса подмладява видимо кожата. Тази манипулаця подобрява качеството на живот и общото състояние на пациентите. Ефекта (Ефектът) може да се засили и с провеждането на последваща процедура на описаният по-горе дълбок и повърхностен рисърфисинг, ботокс и хиалуронови филъри.

Befor and After