Презентация

Triton Laser equipment

Кабинетът за естетична лазертерапия на д-р Юлиян Пенев разполага с пълна гама медицински лазерни системи, признати за златни стандарти в световната дерматологична практика:

Импулсен CO2 хирургичен и аблативен лазер за лазерна аблация и хирургия;

Фракциониран RF CO2 лазер за лицево подмладяване и заличаване на белези;

Лазер на меден бромид за лечение на съдови дерматози и мелазма - FEM® technology ;

Q модулиран Nd:Yag лазер за премахване на декоративни татуажи;

Дългопулсов Nd:Yag лазер за лечение на хемангиоми и венектазии;

Er:YAG лазер за кожно подмладяване.

TritonLaser™ е запазена марка на Д-р Юлиян Пенев и инкорпорира лазерни системи и ноу-хоу методики за терапевтично резултативни и естетично ефективни дермато-козметологични лазерни процедури.

TritonLaser™ е водещ стандарт за терапевтична и естетична ефективност и добра клинична практика и е развиван и усъвършенстван през три десетилетия собствен клиничен опит. Той включва контрол на качеството и параметрите на лазерното лъчение, оценка на риска и избор на оптимална лазерна процедура и работен протокол за всяка дерматоза.

TritonLaser™ стандартът изключва процедури с ниска, съмнителна, опасна, научно необоснована, недоказана или рекламно преекспонирана ефективност.


Д-р Юлиян Пенев

Д-р Ю. Пенев e e мултидисциплинарен изследовател, пионер и ентусиаст в клиничното прилагане на лазерите в родната дерматология. Разработва нови системи на база мощни диодни лазери, работи по проблемите на стареещата кожа, фотодинамичната терапия на акнето и иновационна сканираща система за дълбок лазерен рисърфисинг с радиочестотно възбуждани СО2 лазери и Er:YAG лазер.
Поддържа тесни връзки с научно-изследователско звено по приложна лазерна физика към университета Вандербилт, Нешвил, Тенеси и Физическия институт Лебедев (ФИАН) на РАН, Москва.
Член е на Български лекарски съюз, Българско дерматологично дружество и на Българското дружество по естетична хирургия и естетична медицина.